Inloggen leden

Over NAVS

De Nieuwe Amersfoortse Vastgoed Sociëteit heeft een dwarsdoorsnede aan vastgoedprofessionals vanuit de marktpartijen, non-profit organisatie, architecten, adviseurs, overheid en dergelijke. Het concept van de NAVS spreekt aan en geeft voeding aan de wens om kennis te delen en innoverende projecten in gezamenlijkheid te genereren.

De Nieuwe Amersfoortse Vastgoed Sociëteit (NAVS) wil innovatie in de (regionale) vastgoedsector vasthouden en vergroten. Het platform is laagdrempelig en wakkert creativiteit aan. Ons doel is om kennis te delen, elkaars relaties te leren kennen, maar vooral ook om gezamenlijk tot nieuwe ideeën te komen. De vastgoedprofessionals van morgen zijn hierbij onmisbaar. Daarom werkt NAVS ook samen met (studenten van) Hogeschool Amersfoort en Universiteit Utrecht.

De deelnemers van de NAVS vormen InitiatiefGroepen rond een bepaald thema, van werkgerelateerde onderwerpen als Duurzaamheid tot netwerkbijeenkomsten als VastgoedKoken. De deelnemers sluiten zich aan, omdat ze kennis hebben van een bepaald onderwerp of daar interesse in hebben. NAVS-participanten richten zelf een initiatiefgroep op en verzoeken overige participanten zich aan te sluiten.

De NAVS is een actieve sociëteit. Het is de combinatie van de intellectuele uitdaging en het netwerkaspect die de NAVS uniek maakt. NAVS is voor iedereen. Van kantoren tot eenpitters, van ontwikkelaars, projectleiders, architecten, marketeers, beheerders tot aan overheid-beambten, makelaars, bouwkundigen, financiers, advocaten, notarissen en diverse adviseurs. De NAVS biedt een platform voor alle professionals in de vastgoedsector in Amersfoort en omgeving. De gemeente Amersfoort neemt actief deel aan de Nieuwe Amersfoortse Vastgoed Sociëteit.

De Nieuwe Amersfoortse Vastgoed Sociëteit kent naast haar kennisplatforms uiteraard ook een gezelligheidsaspect. Harmonie van geesten zorgt ervoor dat er samenhang en verbondenheid ontstaat tussen de deelnemers. En daar doen we het voor.